Over ons

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Wie zijn wij

Keukencenter Piot is een familiebedrijf dat 32 jaar geleden gestart is. Maxime en Mieke zijn oorspronkelijk begonnen met electrotoestellen.

Langzamerhand is dit uitgegroeid tot een kleine KMO in keukens en maatwerk. In ons atelier (en toonzaal) zitten 2 interieurontwerpsters om u verder te helpen. In het atelier zit de dochter als technisch tekenares, hiernaast zijn er nog verschillende schrijnwerkers die de meubelen maken en plaatsen. Maxime is er om mee te helpen en alles in goede banen te leiden.


Wat doen we

Piot produceert MAATmeubelen van EIGEN makelij aan een STANDAARDprijs. Ieder project is uniek en verdient de nodige zorg.

Wij gaan voor kwaliteit en een persoonlijk ontwerp voor iedere klant. Onze medewerkers doen allen hun uiterste best om een mooi resultaat neer te zetten en u zo goed mogelijk verder te helpen. Plaatmateriaal, lakwerk, fineer, massief hout, solid surface, etc. vervaardigen en bewerken wij allemaal zelf in de atelier met liefde voor het product. Wij zijn mee met de hedendaagse materialen en technieken,

daarom investeren wij ook regelmatig in nieuwe machines etc.