Titel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Ons aanbod

Keukens

Onze kennis van keukens reikt zeer ver. Tijdloze, strakke en moderne keukens of stijlvolle klassieke keukens kunnen voor u tot in de kleinste details ontworpen worden.

Interieur

Een interieur straalt nog meer een geheel uit als onderdelen op elkaar zijn afgestemd. Bijvoorbeeld: tv meubelen, dressoirs, maatkasten, ingewerkte deuren, etc.

Badkamers

Badkamermeubelen hebben voor ons geen geheimen meer. Zowel meubilair als wastafels, als kranen etc kunnen wij u aanbieden.

Binnendeuren

Blokdeuren vervaardigen wij in ons atelier. Maar ook binnendeuren met frames zijn mogelijk. Te schilderen of ineens afgewerkt in kunststof, lak, fineer, etc.

Lakwerk - beitsen

In onze atelier hebben we een lak cabine, zo kunnen we met de grootste zorg al uw lakwerk spuiten. Structuurlak, satijnlak, satijnlak extra mat zijn allen mogelijk.

zaagwerk

Zowel aan particulieren als aannemers bieden wij de beste prijs aan in zaagwerken. Vraag uw excelbestanden aan onder tabblad 'webshop'. Hierin kan u gemakkelijk prijsberekeningen maken aan de hand van de nodige afmetingen.

Werkbladen

Hiervoor zijn er verschillende materialen beschikbaar. Graniet, composiet en keramiek behoren tot de groep 'steen'. Daarnaast is er ook nog laminaat en massief hout. Last but not least is er nog solid surface dat we zelf verwerken.

CNC werk

Met onze CNC machine kunnen we allerlei boringen en frezingen uitvoeren.

Fronten / deuren

We bieden een breed gamma aan in materialen voor fronten. Kunststof, laminaat, gelakte mdf, fineer, massief hout, etc. Ook zijn er verschillende modellen mogelijk: kader, groefjes, etc.

Solid Surface verwerken

Dit materiaal leent zich vooral voor werkbladen en wastafels, het komt uit de labo wereld, het is dus zeer hygiënisch. Het is een mix van acryl en harsen, het kan volledig naadloos verwerkt worden en het is niet poreus. Het neemt dus geen vuil op en het is herstelbaar. Meer info kan u bij de 'blog' vinden.

Inbouwtoestellen

Aangezien wij gestart zijn in de electro wereld, zijn onze condities op inbouwtoestellen zeer goed!


Maatwerkkasten

Behalve keukens, badkamers ed, bieden we ook budget maatwerk aan voor bv. dressings, bergingkasten etc.

Dit kan afgehaald en zelf gemonteerd worden. Of u laat onze plaatsers komen om ze te installeren.