Ons aanbod

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Keukens

Onze kennis van keukens reikt zeer ver. Tijdloze, strakke en moderne keukens of stijlvolle klassieke keukens kunnen voor u tot in de kleinste details ontworpen worden.

Interieur

Een interieur straalt nog meer een geheel uit als onderdelen op elkaar zijn afgestemd. Bijvoorbeeld: tv meubelen, dressoirs, maatkasten, ingewerkte deuren, etc.

Badkamers

Badkamermeubelen hebben voor ons geen geheimen meer. Zowel meubilair als wastafels, als kranen etc kunnen wij u aanbieden.

Binnendeuren

Blokdeuren vervaardigen wij in ons atelier. Maar ook binnendeuren met frames zijn mogelijk. Te schilderen of ineens afgewerkt in kunststof, lak, fineer, etc.

Fronten / deuren

We bieden een breed gamma aan in materialen voor fronten. Kunststof, laminaat, gelakte mdf, fineer, massief hout, etc. Ook zijn er verschillende modellen mogelijk: kader, groefjes, etc.

Solid Surface verwerken

Dit materiaal leent zich vooral voor werkbladen en wastafels, het komt uit de labo wereld, het is dus zeer hygiënisch. Het is een mix van acryl en harsen, het kan volledig naadloos verwerkt worden en het is niet poreus. Het neemt dus geen vuil op en het is herstelbaar. Meer info kan u bij de 'blog' vinden.

Inbouwtoestellen

Aangezien wij gestart zijn in de electro wereld, zijn onze condities op inbouwtoestellen zeer goed!


Maatwerkkasten

Behalve keukens, badkamers ed, bieden we ook budget maatwerk aan voor bv. dressings, bergingkasten etc.

Dit kan afgehaald en zelf gemonteerd worden. Of u laat onze plaatsers komen om ze te installeren.

Onze machines

Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

nesting cnc

Nesting CNC

Onze nesting CNC is een prachtig staaltje automatisatie. De platen worden opgevraagd vanuit het automatisch platen magazijn. Deze worden eerst bestickerd en dan naar de nesting gebracht. De nesting CNC gaat dan alle bewerkingen toepassen en de panelen frezen.

Opdeelzaag

Met de opdeel zaag kunnen we alle panelen perfect op maat zagen en in een perfecte rechte hoek.

Kantverlijmer

Kantverlijmer

Met deze kantverlijmen kunnen we zelfs naadloos kantenband verlijmen op platen doormiddel van de Laser technologie. Prachtige fronten gegarandeerd!

CNC 5-as

Met onze CNC machine kunnen we een enorm uitgebreid gamma boringen en frezingen groeven etc uitvoeren. En dit langs, zoals de naam het zegt, 5 verschillende assen.